Leden van de Lionsclub Haarlemmermeer-Ringvaart klussen bij Jeugdland.

19 maart 2012 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - De Lionsclub Haarlemmermeer-Ringaart heeft in het kader van NLDoet diverse klussen geklaard bij Jeugdland in Nieuw-Vennep. Zo is er door een team een deel van het gebouw geverfd, zijn de basketbal baskets opgeknapt, is er een grote opslagkast gebouwd en diverse buitenklussen zijn geklaard. Naast de actieve bijdrage is er ook 500 euro via het Oranje Fonds aan Jeugdland beschikbaar gesteld voor verder onderhoud.

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 tot 15 jaar die zelf actief bezig zijn. Kinderen kunnen binnen en buiten actief zijn met allerlei spelen, en zelf actief zijn met bijvoorbeeld het bouwen van hutten. Er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen.

Maar ook de leden van de club Haarlemmermeer-Ringvaart hebben een breed scala aan activiteiten, waaronder doe-activiteiten. "Een dag klussen bij Jeugdland geeft voldoening, het is fijn om te zien dat deze plek in Haarlemmermeer er prima bij ligt voor de jeugd die hier zich ongedwongen buiten vermaakt met allerlei activiteiten", zegt Arno ter Avest van Lionsclub Haarlemmermeer-Ringvaart. Hij heeft deze activiteit mede georganiseerd. "Het was ook leuk om kennis te maken met de enthousiaste mensen die zich vrijwillig inzetten om Jeugdland tot een succes te maken."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie