Zeskamp om kerktuin bij r.k. kerk op te knappen

29 maart 2012 om 00:00 Nieuws

Het oprichten van de speciale actiegroep volgt nadat het parochiebestuur het plan tot renovatie en aanpassing van het kerkterrein en kerktuin heeft goedgekeurd. Kernpunten is dat plan: opknappen parkeerterrein, aankleding borders van erf en gebouw, aanlichten van het kerkgebouw en ontsluiten van de pastorietuin tot een toegankelijke tuin. De tuin moet zelfs een spirituele groene oase worden in hartje Nieuw-Vennep.

NIEUW-VENNEP - De r.k. parochie heeft sinds kort een nieuwe werkgroep: Go4’tplein. Belangrijkste doel van de werkgroep met daar in onder meer Jan Lange: gelden werven voor het herinrichten van het kerkplein.

Om dit doel te bereiken zijn al diverse acties opgestart. Zo is er al een kerkveiling gehouden en zijn er subsidie-aanvragen ingediend bij diverse instellingen. De volgende stap is nu aan de parochianen om zich (nog meer) actief in te zetten. Een speciaal ingestelde werkgroep ‘Go4’tplein’ gaat dit begeleiden en stroomlijnen.

Centraal in dit alles staat een sportieve Zeskamp, zaterdagmiddag 14 april, op het kerkterrein. Het programma bestaat uit een aantal spelen/activiteiten met een competitiekarakter tussen tien teams. Elk team (met minimaal drie vrouwen) bestaat uit 12 tot 15 deelnemers. Teamleden betalen 10 euro inschrijfgeld en het is de bedoeling dat zij zich allemaal laten sponsoren.

Sponsoren kan via rekeningnummer 1594.62.509 t.n.v. RK Parochie erf en tuin en onder vermelding van team of deelnemer die gesponsord wordt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie