Speelgoedbeurs van Speel-o-theek De Blokkendoos

24 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP- De jaarlijkse speelgoedbeurs van Speel-o-theek De Blokkendoos wordt dit jaar gehouden op zaterdag 3 november. De speel-o-theek regelt de verkoop voor de inbrengers. Dit jaar wordt de speelgoedbeurs gehouden in De Boerderij aan de Lutulistraat 139, bij het winkelcentrum Pax in Hoofddorp.

Speelgoed inbrengen kan op vrijdag 2 november tussen 13.30 en 16.30 uur of 's avonds tussen 18.30 en 20 uur. De verkoopprijs wordt in overleg met de inbrenger van het speelgoed bepaald. De opbrengst van het speelgoed is fifty-fifty, 50% voor de inbrenger, 50% voor de speel-o-theek. Zo kan de speel-o-theek weer nieuw speelgoed inkopen voor haar leden.

Er kunnen naast diverse soorten speelgoed ook kinderboeken worden verkocht. Grote fietsen en videobanden worden niet ingenomen en voor eventuele knuffels is wederom een goed doel gezocht. Speelgoed dat niet verkocht wordt, kan mét de opbrengst van het verkochte speelgoed worden opgehaald op zaterdag 3 november tussen 14 en 14.30 uur.

Het speelgoed wordt zaterdag 3 november tussen 10 en 12 uur verkocht. De speelgoedbeurs is die dag gesloten voor uitleen Zie tevens www.speelotheekhoofddorp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie