Kinderopvang maakt Nationaal Fonds Kinderhulp blij met flinke cheque

8 mei 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De hele maand april hebben ouders, kinderen en personeel van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer zich belangeloos ingezet om zo veel mogelijk geld op te halen voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Donderdagochtend werd de totale opbrengst middels een cheque symbolisch overgedragen. Het werd een flink bedrag: bijna 3.300 euro.

Ingrid van Noordenne, leidinggevende Kindercentrum de Pleinen, bso Boemerang, Sportbso en peuterspeelzaal Peuterholm was dan ook, in haar eigen woorden, best een beetje trots op alle medewerkers, kinderen en ouders die voor dit fraaie bedrag hebben gezorgd. "Dit is toch een mooi resultaat van al die acties als flessen en telefoons inzamelen, een sponsorloop en kunstverkoop van kunstenaars in spe. En vergeet niet dat veel personeelsleden zich als vrijwilliger aangemeld hebben om te collecteren." Stephanie Laros van Nationaal Fonds Kinderhulp was op haar beurt een gelukkig mens dat zij een cheque goed voor 3293,08 euro in ontvangst mocht nemen. "Hier zijn we heel erg blij mee. Dank voor alle inzet."

Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al meer dan een halve eeuw in voor kinderen die te maken krijgen met jeugdzorg en door financiële problemen buitenspel komen te staan. Kinderhulp wil ook deze kwetsbare groep volwaardig laten deelnemen aan onze maatschappij.

Een deel van de opbrengst mocht de SKH bestemmen aan een jeugdzorginstelling. Dit is MOC 't Kabouterhuis in Hoofddorp geworden. SKH werkt samen met MOC 't Kabouterhuis onder de noemer Alert4you.

"Als jeugdzorgorganisatie helpt zij ons om goed om te gaan met jonge kinderen met ontwikkeling- of gedragsproblemen en deze vroegtijdig te signaleren. Hierdoor weten wij, bij SKH, als geen ander hoe belangrijk het is als deze organisaties gesteund worden door donaties", aldus Ingrid van Noordenne.

Voor meer informatie over Kinderhulp, zie www.nationaalfondskinderhulp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie