Nieuwe kookworkshops in dorpshuis Het Eiland

8 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

BEINSDORP - Thea Verbeek en Wendy Oudshoorn starten 4 september met nieuwe kookworkshops in dorpshuis Het Eiland aan de Rietkraag 5 in Beinsdorp. Bij de eerste workshops op 4 en 11 september staan oosterse gerechten op het menu. Op 8 oktober gaan de deelnemers kennismaken met een geheel nieuwe workshop: Koken uit de voorraadkast. Verrassende gerechten met ingrediënten die je veelal in de kast of in de diepvries hebt. Op 15 oktober staat de workshop Tapas gepland.

Bij de workshops zijn inbegrepen: een kopje koffie of thee, een glas wijn bij het eten (of een ander drankje), het gebruik van alle materialen. Deelnemers krijgen alle recepten mee naar huis. De workshops gaan door bij minimale deelname van 8 personen. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Tijdens elke workshop worden 10 gerechten gemaakt, waarbij gewerkt wordt in groepjes van 2 personen. Inschrijven kan individueel of als groep.

De workshops beginnen om 19.30 uur. De prijs voor de gewone workshops is € 22,50 per persoon. Voor de kerstworkshops € 27,50. Voor meer informatie en inschrijven: Thea Verbeek, (0252) 52 98 92.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie