Zondagmiddagpodium brengt cabaret in gebouw De Jeugd van Gisteren

7 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het Zondagmiddagpodium presenteert op 13 oktober om 14 uur het trio Jetta Starreveld, Eelco Mansveld en Fred Florusse met hoogtepunten uit het Nederlandse cabaret in 'Wat niet verloren gaat' in gebouw De jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 in Hoofddorp.

In de 'Wandeling' volgden Jetta Starreveld, Eelco Menkveld en Fred Florusse de cabareteske tijdlijn van 1895 tot nu.

Het nieuwe programma is in willekeurige volgorde samengesteld uit pareltjes van het Nederlandse cabaret, waarvan zij vinden dat die niet verloren mogen gaan. Het zijn de mooie liedjes, leuke liedjes, geëngageerde liedjes, uit de twintigste en eenentwintigste eeuw, die als piketpaaltjes uitsteken boven het luchtige en interessant gesproken verhaal en worden ondersteund door prachtige videobeelden van oud en nieuw materiaal.

Jetta, Eelco en Fred (ex Don Quishocking) hebben inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse kleinkunst. Zij weten dat de oudere cabaretliefhebber veel zal herkennen en dat de jongere zal genieten van het mooie materiaal van toen en nu.

Het optreden duurt twee keer drie kwartier met een half uur pauze. Kaarten à € 4, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde, (023) 569 88 73. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de Meertaxi te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie