'Fireworkfactory stunt met de prijzen

10 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Om de crisis te lijf te gaan heeft de Firework Factory - ondanks de enorme prijsstijgingen in China - ervoor gekozen om de prijzen niet te verhogen. Zij stunten dit jaar met de prijzen. Een aantal artikelen zijn zelfs in prijs verlaagd. Op www.fireworkfactory.nl is er ook een vuurwerkoutlet. Hierin vindt men producten die uit het assortiment gaan en met flinke kortingen aangeboden worden.

Al sinds 2006 is de Fireworkfactory een begrip in Hoofddorp. Dit jaar is een groot deel van het aanbod vernieuwd en zijn hier onder andere de lijnen 'Premium', 'Artikel Faces' en 'City Trip' aan toegevoegd.

"Onze toppers dit jaar zijn de Connection Cakes met maar liefst 1.500, 1.728 en 3.000 gram", laat ?????? weten. "Uiteraard zijn de populaire artikelen van vorig jaar ook nog te verkrijgen. Door acht leveringen en een extra opslag van 30.000 kilo hebben wij te allen tijde voldoende voorraad beschikbaar en zullen onze klanten niet teleurgesteld raken. Iedereen die een voorverkoopbestelling plaatst ontvangt gratis vuurwerk en ook voor de kleintjes is er weer een verassing."

Inhakend op de nationale campagne vuurwerkbril (www.ikziejevolgendjaar.nl) krijgt ieder kind tot 12 jaar een gratis vuurwerkbril als zij, samen met hun vader of moeder, vuurwerk komt halen.

"Onze lage prijzen zijn te vinden op onze website en in de vuurwerkfolder die ieder moment bij de mensen in de bus kan vallen. Klanten kunnen zo hun bestelling plaatsen via www.fireworkfactory.nl of we zien ze in de winkel aan de Broekermeerstraat 121A in Hoofddorp. Dit kan tijdens één van de voorverkoopdagen op zaterdag 21 en vrijdag 27 december van 10 tot 16 uur en zondag 29 december van 12 tot 16 uur. Uiteraard is iedereen welkom op de reguliere verkoopdagen op zaterdag 28 december en maandag 30 december van 8 tot 21 uur en dinsdag 31 december van 8 tot 16 uur bij ons terecht.

Goed opgeleide, gespecialiseerde en vast vuurwerkteam staat met glühwein, warme chocolademelk, oliebollen en uiteraard goed advies voor de klanten klaar, waarna men het vuurwerk direct mee naar huis kan nemen. Aan de Broekermeerstraat is er voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie