Top Nederlandse danswereld in ‘LOUD!’ te zien in De Meerse

Nieuws

HOOFDDORP - De nieuwe dansvoorstelling ‘LOUD!’ overspoelt je met een fenomenale mix van verschillende dansstijlen in een spectaculair decor van animatiebeelden die reageren op de moves van de dansers. Dat maakt ‘LOUD!’ niet alleen technisch een hoogstandje, ‘LOUD’! laat ook het allerbeste zien op het gebied van hiphop, house, moderne dans en jazz dance. ‘LOUD!’ bestaat uit de 8 beste dansers van Nederland in een baanbrekende show met choreografieën van hoofdchoreograaf & artistiek supervisor Lloyd Marengo en gastchoreografen Vincent Vianen (‘So You Think You Can Dance’) en Ed Wubbe (Scapino Ballet Rotterdam). ‘LOUD!” is op donderdag 16 januari om 20.15 uur te zien in de grote zaal van De Meerse.

De cast bestaat uit o.a. Xisco Riboch (Hustle Kidz), Jessy Kemper (The Ruggeds: Battle Of The Year 2013), Fabia Witkamp en Angelo Pardo (‘SYTYCD’). Daarnaast danst in iedere voorstelling één van de dance kids mee. Jonge toptalenten als Justen Beer (winnaar ‘Everybody Dance Now’), Luciano Hiwat (‘Everybody Dance Now’) en Noah de Vos (‘SYTYCD: the next generation’) zullen je overweldigen met hun danskwaliteiten. De creatieve leiding is in handen van Lloyd Marengo en wordt hierin bijgestaan door de in de internationale danswereld hoog aangeschreven Sidi Larbi Cherkaoui. Gavin Kempenaar omlijst ‘LOUD!’ met zijn onovertroffen graphic designs & animatie. Als je houdt van het televisieprogramma ‘So You Think You Can Dance’ dan is ‘LOUD!’ een echte aanrader.

In ‘LOUD!’ wordt de rebelse Xisco verliefd op de mooie Fabia, maar hun prille liefde heeft grote impact op de omgeving. Juist wanneer alles goed lijkt te gaan komt Fabia te overlijden. Xisco gaat door een hel en worstelt met de keuze zich met Fabia te verenigen of te blijven leven. In die innerlijke strijd komt hij verschillende kanten van zijn karakter tegen en wordt hij tegelijkertijd geconfronteerd met zijn verleden. Dan vertelt Fabia in een droom dat het goed is zo. Met behulp van zijn omgeving slaagt Xisco er toch in om verder te gaan en zijn angsten en verdriet achter zich te laten.

Voorafgaand aan de voorstelling kunnen jongeren uit Haarlemmermeer een dansworkshop volgen bij Artquake. Kijk voor meer informatie op www.artquake.nl.

De Meerse grote zaal

Donderdag 16 januari - 20.15 uur

www.demeerse.com.

advertentie
advertentie