Graffiti workshop bij Jeugdland Nieuw-Vennep

Nieuws

De komende weken staat het op Jeugdland weer bol van de creatieve activiteiten. Behalve dat je natuurlijk lekker buiten kunt spelen zijn er binnen ook leuke activiteiten te doen.

Er worden twee workshops graffiti gegeven. In de eerste les, woensdag 1 februari, leer je de basisprincipes van het spuiten. En in de tweede les op woensdag 8 februari ga je een mooi schilderij maken. Uiteraard kun je ook in de eerste les een klein schilderij maken als je maar één keer kunt komen.

Kortom genoeg te doen op Jeugdland Nieuw-Vennep. De activiteiten beginnen altijd tussen drie en vier uur. Ben jij erbij?

Jeugdland is een (bouw)speelplaats voor kinderen van 6 t/m 14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt slechts 2,- euro. Jeugdland is te vinden aan de Getsewoudweg 2 vlakbij de eindhalte van de Zuidtangent 310. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net/nieuwvennep, volg Jeugdland Nieuw-Vennep op Facebook en Twitter, mail naar jeugdlandnv@gmail.com bel 0252-620844 of kom gewoon even langs!

advertentie