Swingen met Het Spaarne Kwartet

18 februari 2018 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert swingende muziek van Het Spaarne Kwartet op 25 februari om 14.00 uur in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Jarenlange ervaring

Het Spaarne Kwartet bestaat al een ruim aantal jaren, zij het niet steeds met dezelfde mensen. De mensen van het eerste uur, rietblazer Arie van der Kwaak en gitarist/zanger André Blankert vormen de ruggengraat van het kwartet. Tegenwoordig worden zij bijgestaan door Ton Roeben op contrabas en Wim Kooy op keyboard.

Breed muziekrepertoire

Aanvankelijk als jazzkwartet begonnen, hebben zij nu een ruim repertoire van muziek uit de jaren '30, '40 en '50 dat zeer geapprecieerd wordt door leeftijdgenoten. Zij luisteren veelvuldig feestelijke bijeenkomsten op bijvoorbeeld ter gelegenheid van zoveel jaar huwelijk of het halen van kroonjaren. Inderdaad, het swingt lekker weg, wat zeer gewaardeerd wordt door het publiek en vaak de voetjes van de vloer brengt. Dat belooft weer een mooie middag te worden.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie