Dave Chavez
Dave Chavez Paul Scholman

Cultuuragenda

20 augustus 2019 om 11:51 Activiteiten

Cultuuragenda Haarlemmermeer

vr 23 augustus

Hoofddorp

Theater

Bootcamp 8.0, professionele theatershow, educatieproject van Poppodium Duycker waarin jongeren hun shows produceren: superheroes, senses en citizens', opgevoerd vanaf 20.00 uur in Schouwburg De Meerse.

Hoofddorp

Natuur

IVN Zuid-Kennemerland gaat vleermuizen bestuderen langs de Geniedijk. De groep verzamelt om 20.15 uur bij Molen de Eersteling (Hoofdweg Westzijde 741). Aanmelden via ivnhaarlemmermeer@gmail.com.

za 24 augustus

Hoofddorp

Feest

In het Event Center Fokker aan de IJweg 1094 is er van 21.00 tot 4.00 uur een Fiesta DeLuxe. Deze Afro- Latin Party bestaat al sinds 2009 en is geschikt voor zowel beginnende- als gevorderde dansers. Voorafgaand zijn er workshops.

Hoofddorp

Centrummarkt

De Marktlaan staat van Febo tot Stamplein vol met marktkramen, vandaag tussen 12.00 en 17.00 uur. De rest van het programma in de jaar: 28 september, 26 oktober en 30 november.

Aalsmeerderbrug

Vliegtuigevenement

Echt vliegen is niet voor iedereen haalbaar, maar met een Flightsimulator kan iedereen achter de computer leren vliegen. Wilt u zien hoe dat werkt en wilt u zelf een poging wagen? Dat kan vandaag in het CRASH luchtoorlog- en verzetsmuseum'40-'45 van 11.00 tot 16.00 uur.

zo 25 augustus

Oude Meer

Muziek

Ze zijn terug in The Shack, de superenergieke en spectaculaire Rock 'n Roll act uit Frankrijk. The Spuny Boys zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire én gevraagde bands van Europa. Aanvang 15.30 uur.

OUDE MEER

Dwergauto's

Op zondag 25 augustus bezoekt de Nederlandse Dwergautoclub (DWAC) vanaf 11.00 uur het CRASH luchtoorlog- en verzetsmuseum '40-'45. De auto's staan dan buiten voor het fort opgesteld. Tijdens dit clubbezoek is het museum niet toegankelijk voor bezoekers. Het museum is alleen toegankelijk voor leden van de Nederlandse Dwergautoclub. Zodra de auto's weer zijn vertrokken vanaf 13.00 uur is het museum voor bezoekers geopend.

Wo 28 augustus

Nieuw-Vennep

Braderie

In Winkelcentrum Getsewoud vindt tussen 10.00 en 17.00 uur een najaarsbraderie plaats. De kans om aan het einde van de vakantie te snuffelen langs kraampjes en een aanbieding te vinden.

Do 29 augustus

Hoofddorp

Kunst

Welk erfgoed moet behouden blijven in het landschap van de toekomst? Dat is de vraag die Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol heeft gesteld aan bewoners en amateurfotografen om in beeld te krijgen hoe er gedacht wordt over de eigen leefomgeving. Vandaag is de opening van de expositie 'Kansen voor Erfgoed' in Galerie de Meerse waarin de verbeeldingen van bewoners een belangrijk onderdeel vormen.

vr 30 augustus

Badhoevedorp

Kunst

Start expositie ‘Vreemde vogels, vergezichten’, Galerie Kunst 2001. Met werk van cliënten van de stichting ‘Ons Tweede Thuis’. De officiële opening vindt plaats op zondag 1 september 16.00 uur. Nog tot en met 6 oktober.

Hoofddorp

Muziek

Muziektheatervoorstelling 'De Grens' is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16 jarige vluchteling aankwam in Nederland. De Lichtkring, Lunenburg 70, aanvang 20.30 uur.

Za 31 augustus

Hoofddorp

Muziek

Gratis kennismaking West-Afrikaanse Percussie (Djembé) workshop en show demonstratie van de Djembé Band Zamana in De Ark, Muiderbos 36. Van 10.00 uur tot 11.15 uur: proefles (trommels beschikbaar) en vanaf 11.30 uur concert van de Djembé Band Zamana.

Hoofddorp

Natuur

Dorsen in de Plesmanhoek. Start voor de 1e draai om 11.00 uur zijn, de 2e om 13 .00 uur, en de 3e om 15.00 uur. Tijdens het dorsen zullen de combines het werk doen in het veld inclusief de balenpers. Alleen als het goed weer is.

Tips: hcredactie@bdu.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie