Sportfair 2019
Sportfair 2019 Jan Aukes

Jubileumeditie Sport- en CultuurFair bij de Toolenburgerplas gaat door

3 september 2020 om 10:00 Activiteiten

HOOFDDORP Ondanks het coronavirus gaat de 10de editie van de Sport- & CultuurFair Haarlemmermeer door. Dit gebeurt op een veilige en verantwoorde manier. Bezoekers kunnen op zondag 13 september bij de Toolenburgerplas, vanaf 11.00 uur, met een gerust hart kennis komen maken met de vele sport- en cultuuractiviteiten die de gemeente Haarlemmermeer te bieden heeft. De toegang is gratis.

De Sport- & CultuurFair is een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en cultuur die de verschillende verenigingen te bieden hebben. Er zijn twee podia. Op het cultuurpodium is er vooral muziek met onder andere een optreden van muziekvereniging Excelsior Hoofddorp. Op het sportpodia zijn er dansoptredens en demonstraties van sporten.

Op de informatiemarkt presenteren alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook bedrijven en maatschappelijke organisaties, zich. Dit jaar is de informatiemarkt anders dan anders. Vanwege de coronamaatregelen staan de kramen ver uit elkaar en is er 1-looprichting. Daarmee kunnen bezoekers zich op veilige wijze laten informeren.

Voor de kinderen is er een leuk programma. Dit wordt georganiseerd door Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. De kinderen krijgen via school een zeskampkaart of je kunnen die ophalen bij de informatietent op het terrein. Voor de jeugdige deelnemers is er een sportieve beloning. Daarnaast is Jeugdland natuurlijk ook open tijdens de Sport- & CultuurFair.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie