Afbeelding
Eigen foto

‘Oude’ Loekie zoekt een leuk thuis

10 februari 2021 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Loeki is een oude dame van 18 jaar die samen met haar moeder bij de dierenopvang is binnengekomen. De vorige eigenaren waren helaas niet meer in staat voor tweetal te zorgen. “Loeki is een poesje dat haar leven lang in de schaduw van haar moeder heeft geleefd”, aldus de medewerkster van SDO. “Dit resulteerde helaas voor haar in een leven met angst en stress.”

“Na de verhuizing naar het asiel hebben wij de weloverwogen beslissing gemaakt om deze twee dames te scheiden. En dat bleek voor Loekie een ontzettend fijn besluit. 

Bij ons leeft ze helemaal op! Ze is wat verlegen naar vreemde maar zodra ze door heeft dat ook die vreemde kan aaien is ze om. Achter balletjes aan gaan doet ze mee veel plezier en dan zal je verbazen hoe goed zij fysiek nog in staat is om lekker in actie te komen.

Voor deze lieverd zijn wij op zoek naar een huisje waar iemand alleen woont of echtpaar. Zonder kinderen of andere katten. Waar in huis veel rust is zodat ze bij kan komen en niet meer zo extreem in stress hoeft te leven.” 

Wie gunt Loekie nog een paar mooie jaren?

“Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie