De zangeressen van Singing Unlimited kijken uit naar hun concert op 14 april in Halfweg
De zangeressen van Singing Unlimited kijken uit naar hun concert op 14 april in Halfweg PR koor Singing Unlimited

zondags niks te doen in halfweg en zwanenburg?

27 maart 2024 om 17:00 Lokaal Deel je nieuws

Kom luisteren en kijken naar ‘Singing Unlimited’ 

Het Zondagmiddagconcert in de Protestantse kerk in Halfweg van 14 april met Singing Unlimited belooft voor muzikaal spektakel te zorgen. Op veler verzoek treedt dit vrouwenkoor nogmaals in deze kerk op. Bezoekers van die eerdere twee concerten zullen zich de dynamiek en het raffinement van dit koor herinneren. De ruim 40 koorleden zingen 4-stemmig a capella in barbershop-stijl. 

De aanvang van het Zondagmiddagconcert op 14 april is 14.30 uur; kerk open om 14.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief drankje na afloop. Kinderen t/m 12 jaar betalen geen toegang. De kerk staat op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Julianastraat in Halfweg. NS-station Halfweg-Zwanenburg is slechts 10 minuten lopen. 

‘Onze gemeenschappelijke liefde is zingen en optreden’, vertelt een van de koorleden die veelal uit Haarlemmermeer komen. ‘Samen plezier beleven in het zingen is heel belangrijk en we werken hard om steeds beter te worden. Singing Unlimited staat voor hoge kwaliteit optredens, zowel vocaal als visueel. We genieten ervan om onze liefde voor muziek met het publiek te delen. Dat dit lukt ervoeren we al tweemaal eerder toen we in die mooie kerk in Halfweg optraden.’ Het koor staat onder leiding van dirigent Anita Zengerink.

Het repertoire bestaat uit ballades, filmmuziek, up tempo nummers en pop. Een voorproefje van Singing Unlimited? Kijk dan op www.singingunlimited.nl. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie