Afbeelding
Trudy Witteman
kortebaandraverij

Sponsor Peter de Landmeter: ‘Ik ga meer voor de gezelligheid’

1 september 2021 om 10:01 Overig

HOOFDDORP Dat de kortebaandraverij vorig jaar vanwege de coronamaatregelen niet doorging vond Peter Kramer maar niks. Wat hij vooral miste was de gezelligheid. Paarden, hij heeft er niet zoveel mee. Zijn enige link ermee zijn de twee stoere en sterke paarden die zijn opa gebruikte voor het werk op de boerderij in Wijdewormer. Nee, dan zijn zoon Quno van 16. “Hij verdiept zich er helemaal in. Hij houdt het programma bij, noteert de uitslagen en kijkt met ontzag naar de voorbijrazende paarden. Ik ga meer voor de gezelligheid. Inmiddels ken ik veel andere sponsors waar ik graag een biertje mee drink en een babbeltje maak”, bekent Peter. Hij vindt de draverij als lokaal evenement heel belangrijk voor de gemeenschap en toen hij werd benaderd door mede-organisator Bob de Leeuw met de vraag  een duit in het zakje te doen, voldeed hij met veel plezier aan het verzoek. 

Als sponsor word je in aanloop naar de draverij gekoppeld aan een paard. Een niet-alledaagse gebeurtenis. Het past wel bij de Hoofddorper die een niet-alledaags beroep uitoefent. Peter de Landmeter, zo kennen ze hem in de bouwwereld waar hij door bedrijven en instellingen wordt ingehuurd voor het uitzetten van bouwkundige projecten.

De verplaatsing dit jaar naar Duindigt noemt Peter een mooi alternatief. Maar van harte hoopt hij dat volgend jaar het feest weer op de Kruisweg gehouden wordt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie