De winnaar van deze maand is Jan Zandvliet met een nachtelijke foto van Calatrava De Citer met een prachtige volle maan er bij, alsof die een klap gaat krijgen van de brug.
De winnaar van deze maand is Jan Zandvliet met een nachtelijke foto van Calatrava De Citer met een prachtige volle maan er bij, alsof die een klap gaat krijgen van de brug. Jan Zandvliet

Omgeving Hoofddorp fraai in beeld gebracht

7 juni 2022 om 08:24 Overig

HOOFDDORP Copy Partners Nieuw-Vennep biedt in samenwerking met HCnieuws een maandelijkse fotowedstrijd voor de jaarkalender 2023 die december uitkomt. Er is een editie Haarlemmermeer Noord en Zuid. Elke maand kunnen deelnemers meedoen aan de verkiezing door middel van de inzending van een eigen foto. Die komt dan in bezit van Copy Partners, maar de winnaar ontvangt een fraaie metaalkleurige dibond-afdruk van zijn of haar foto. De winnaar van deze maand is Jan Zandvliet met een foto van Calatrava De Citer (grote foto). Op deze pagina staan verder enkele foto’s die niet in de prijzen vielen, maar die het wel waard zijn om getoond te worden. Foto’s voor deze maand moeten zondag 3 juli mei om 12.00 uur binnen zijn via remco@copypartners.nl.

Brigitte de Joode met Molen De Eersteling, en dit is nog maar een deel van haar foto.
Een vertrouwd plaatje van Nellie Bartels van Schiphol.
Een prachtige lucht boven de Boseilanden, gezien door Cecile de la Rambelje.
Michel Looyenstein had in Cruquius oog voor de tegensteling van oud en nieuw.
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie