Dennis en Danique Kivit
Dennis en Danique Kivit Onbekend

Dennis en Danique Kivit met de mooiste Happy Heartsongs

23 oktober 2022 om 19:31 Overig Deel je nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 30 oktober om 14.00 uur Dennis en Danique Kivit met de mooiste Happy Heartsongs in De Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 te Hoofddorp.

Deze middag wordt uw hart veroverd door vader en dochter Dennis en Danique Carmen Kivit die de mooiste Happy Heartsongs uit de popgeschiedenis ten gehore brengen in Hoofddorp. Laat uw hart resoneren met liederen als ‘Let it be’ en ‘To make you feel my love’. Een intiem luisterconcert, waarbij wordt (mee)gezongen, gelachen, verleid, gevoeld en wie weet zelfs gedanst!

Dennis trad op in het theater en op televisie, als jazz- en popzanger en vertolker van het Nederlandse kleinkunstlied. Hij won de Swing Society Award, de eerste prijs op het concours van het Middelsee Jazztreffen, de cultuurprijs van de Haarlemmermeer en kreeg een gouden dubbel-cd voor ‘Les Miserables’ waarmee hij ook in Carré stond. Ook zong hij onder andere duetten met bekende Nederlanders en soleerde hij met het Metropole orkest en het combo van Cor Bakker. 

Zijn talentvolle dochter Danique Carmen Kivit is zangeres, schrijver, stemacteur en muzikant. Ze is in 2019 afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium, Musician 3.0 (Musician Performance Artist). Ze treedt solo op als spoken word-artiest, werkt veel met improvisatie en onderzoekt hoe ze haar stem en teksten op verschillende manieren kan inzetten. Daarnaast zingt ze in verschillende bands.

Kaartverkoop & toegang

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie