Afbeelding
pr

Pokertoernooi in Claus Park Collection in Hoofddorp

Uitderegio

HOOFDDORP Op dinsdag 18 februari kun je bij Claus Park Collection in Hoofddorp aan de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi begint om 19:30 en zal tot ongeveer 00:15 duren. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is op 5 januari van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo'n 70 toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van Pokeren.nl.

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uurtjes. Het toernooi in Hoofddorp van dinsdag 18 februari wordt gehouden in de Patio van Claus Park Collection. De Poker Series is hier sinds het eerste seizoen te gast en komen elk jaar graag terug. Gemiddeld doen er aan onze voorrondes in Hoofddorp zo'n 170 spelers mee.

Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière.

advertentie
advertentie