V.l.n.r. Monk Peters, Fred Ehrismann en Michel Hilster.
V.l.n.r. Monk Peters, Fred Ehrismann en Michel Hilster. PR
ZAKELIJK

BFTT neemt Tandprotheticus Ehrismann over

15 december 2021 om 09:35 Zakelijk

HOOFDDORP Tandprotheticus Fred Ehrismann stopt ermee. Na 33 jaar voor zichzelf gewerkt te hebben is het voor Fred op 66-jarige leeftijd mooi geweest. “We gaan genieten van de kleinkinderen”, aldus zijn vrouw Sylvia.

Samen runden Fred en Sylvia de afgelopen 22 jaar Tandprothetische Praktijk Ehrismann aan de Jadelaan 139 in Hoofddorp. Fred deed daar als tandprotheticus het technische werk en Sylvia deed de administratie en gaf de cliënten een warm welkom van achter de balie. 

“We hebben altijd alle cliënten met warmte en liefde ontvangen”, aldus het koppel. “Soms kwamen cliënten alleen maar binnen voor een praatje, of hadden zij iets meegemaakt dat ze graag met ons wilden delen. Die contacten gaan we wel missen.”

Echtpaar stopt na 33 jaar met tandprothetische praktijk

De tandprothetische praktijk wordt overgenomen door BFTT (Bona Fide Tandtechniek). Meerdere gegadigde voor een overname hebben zich de afgelopen tijd gemeld bij Fred, maar naar zijn idee is BFTT het best in staat om de cliënten van adequate zorg én liefde te blijven voorzien.

Voor BFTT wordt de praktijk aan de Jadelaan de tweede vestiging naast de vestiging in Krommenie. “De gesprekken met Sylvia en Fred waren een feest der herkenning”, zegt Michel Hilster, algemeen manager van BFTT. “In onze praktijk in Krommenie werken wij met een gastheer of gastvrouw. Deze heet onze cliënten hartelijk welkom, maakt graag even een praatje en brengt een drankje en een hapje als er gewacht moet worden. Persoonlijke aandacht en unieke service, daar stond Ehrismann voor en daar staan wij voor.” 

Alle cliënten van Ehrismann zijn welkom bij BFTT, ook voor klachten en spoedgevallen. BFTT voegt daarnaast ook een implantoloog toe aan de praktijk aan de Jadelaan. De komende periode kunnen de cliënten van Ehrismann een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek en gratis consult bij BFTT tegemoetzien. 

Op 10 januari volgend jaar is er van 13.00 tot 17.00 uur een moment om gedag te zeggen tegen Fred en Sylvia en kennis te maken met de nieuwe eigenaren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie