Het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp.
Het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Ton Dijkstra

Afspraken in het Spaarne Ziekenhuis gaan vooralsnog door

23 december 2020 om 15:18 Zorg

HOOFDDORP Minister van Medische Zorg Tamara van Ark maakte dinsdag bekend dat alle ‘niet-kritieke’, planbare zorg in de Nederlandse ziekenhuizen wordt stilgelegd. Ze was daarover geïnformeerd door het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ). Diverse ziekenhuizen nuanceren het bericht echter. Ze roepen tevens patiënten op niet zelf contact op te nemen over hun afspraak.

Ook in het Spaarne Gasthuis verandert vooralsnog niets. Als de patiënt niets van het ziekenhuis hoort, gaat de afspraak gewoon door. 

“Heeft u een afspraak of behandeling in het Spaarne Gasthuis?”, is te lezen op de site van het ziekenhuis, “dan komt u altijd via de hoofdingang naar binnen. Binnen de locaties van het Spaarne Gasthuis dragen bezoekers vanaf 13 jaar een mondkapje. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ons ziekenhuis veilig is. We nemen maatregelen om patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Daarom verloopt uw bezoek aan het ziekenhuis op dit moment anders dan u gewend bent.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie