Afbeelding
Archief

Bedrijventerrein De Hoek heeft Keurmerk Veilig Ondernemen

23 november 2018 om 10:57 lokaal

HOOFDDORP Wethouder Ap Reinders heeft donderdag het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) overhandigd aan bedrijventerrein De Hoek. "Een onveilige omgeving zorgt voor veel schade en overlast en kan de bedrijfsvoering behoorlijk in de weg zitten", zegt Reinders.

Om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen, is het KVO ontwikkeld door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Het KVO helpt de betrokken partijen gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. De veiligheidsproblemen worden in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen.

Met maatregelen zoals (overval)preventietrainingen, betere openbare verlichting, georganiseerd toezicht en brandpreventie zorgen lokale partijen voor een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving. De uiteindelijke beloning is het Keurmerk Veilig Ondernemen voor het hele bedrijventerrein.

"Samen optrekken om de veiligheid van je bedrijventerrein te waarborgen, is essentieel voor goed ondernemerschap", zegt Reinders.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie