Grazende Zwaan brengt locatieheater, straattheater, familietheater, concerten en meer leuks.
Grazende Zwaan brengt locatieheater, straattheater, familietheater, concerten en meer leuks. MOON SARIS

Theaterfestival de Grazende Zwaan heeft vaste verdiend

1 januari 2020 om 12:28 Overig

NIEUW-VENNEP Ook in 2020 komt er een editie van theaterfestival Grazende Zwaan. Na een proefperiode van drie jaar heeft gemeente Haarlemmermeer het familiefestival - uit de creatieve koker van Karavaan - positief geëvalueerd. Van 11 tot en met 13 september is de vierde editie op en om boerderij van 'Kleine Vennep' in Nieuw Vennep.

Grazende Zwaan brengt een nazomerweekend lang locatieheater, straattheater, familietheater, concerten en nog véél meer leuks en lekkers naar de monumentale boerderij van de familie Molenaar. Met voorstellingen en activiteiten in de boerenschuur, op de akkers, in de geitenwei, onder de Calatravabrug en op het water brengt het jong & oud de ultieme polderbeleving.

Het podiumkunstenfestival wist in 2017, 2018 en 2019 een steeds groter groeiend aantal bezoekers naar de boerderij te trekken. De organisatie is blij en trots dat ze met Grazende Zwaan haar unieke rol binnen het Haarlemmermeerse cultuuraanbod mag voortzetten en daarmee in de groeiende behoefte van programma en publiek kan voorzien.

Grazende Zwaan is een project van Karavaan in samenwerking met Haarlemmermeermuseum De Cruquius, Kunstfort bij Vijfhuizen, Podium voor Architectuur en gemeente Haarlemmermeer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie