Inschrijving sportdag Vierdaags Spektakel open

22 mei 2008 om 00:00 Nieuws

ZWANENBURG - Op de afsluitende zondag van het Vierdaags Spektakel, 21 juni, wordt de sportdag gehouden. Vanwege de Olympische Spelen is het thema ‘Peking’.

Met een nog zwaar hoofd vanwege de gezellige zaterdagvond is de sportdag voor veel duodorpers een niet geringe opgave. Toch schrijven zich jaarlijks tientallen teams in voor deze dag vol gezellige activiteiten. Veel deelnemers komen al jaren de stormbanen beklimmen en het hoofd breken over de IQ-test, maar de organisatoren hopen dit jaar ook een aantal nieuwe teams te kunnen begroeten.

Ieder team moet een joker maken, dat te maken heeft met het thema. Voor de meest originele joker is ook dit jaar een prijs beschikbaar.

De puntentelling is dit jaar in handen van een vernieuwde jury, maar de regels zijn onveranderd: een team telt minimaal acht en maximaal tien personen. Vrouwen in een team leveren vier extra punten op met een maximum van 40. Inschrijven voor de sportdag kan tot 7 juni bij Haverhals Schoen- en Sportmode. Het inschrijfgeld is 125 euro. Dit bedrag wordt geheel teruggegeven in de vorm van een lunch voor alle deelnemers en consumptiebonnen. Voor meer informatie: zie www.mebar.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie