De Sporthoeve genomineerd voor Zwembad van het Jaar

18 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

De verkiezing gaat om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Zij kunnen cijfers geven voor klantvriendelijkheid, de prijs/kwaliteit verhouding, hygiëne en sfeer/ambiance. Sportplaza De Sporthoeve dingt dus ook mee naar de Provincie Award voor de provincie Noord-Holland. De provinciewinnaars met de hoogste gemiddelde scores dingen mee naar de landelijke Gouden Zwembad Award.

BADHOEVEDORP - Sportplaza De Sporthoeve is genomineerd voor De Zwembad van het Jaar Verkiezing 2011. Zwemliefhebbers kunnen via www.zwembadvanhetjaar.nl hun stem uitbrengen.

Er kan tot en met 29 oktober gestemd worden. Sportplaza De Sporthoeve heeft minimaal 100 stemmen nodig om de Award te kunnen winnen. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op het winnen van een reis naar The Blue Lagoon in IJsland - één van de mooiste zwembaden van de wereld - en een iPad.

De Verkiezing is een initiatief van Ikzwem.nl in samenwerking met onder meer KNZB, Recron, NPZ/NRZ, Icelandair, Ecamp, Drukland en Variopool. Het heeft zich dit jaar verbonden aan het Ronald McDonald Centre, het sportcentrum voor gehandicapte kinderen en jongeren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie