Hoofddorp verslikt zich in slim HBC

3 november 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Geen eerste periode voor Hoofddorp meldde Tafilj Markovic. “We hebben vandaag voor het eerst dit seizoen verloren. In de achterhoede kampten we met een tekort aan beschikbare kwaliteit. Wij creëerden kansen maar HBC scoorde de eerste twee doelpunten. Marouane Ghazi scoorde nog voor rust 1-2 en 2-2 en in de 52e minuut kwamen we voor de eerste keer op voorsprong, Emre Kose scoorde. Niels de Kruif kreeg kort daarna een onnodige tweede gele kaart en HBC scoorde weer iets later uit een strafschop 3-3. Wij creëerden nog steeds kansen maar miscommunicatie in onze achterhoede leverde HBC de 3-4 op. Kansen voor Marouane Ghazi en Raymond Bodok leverden niets op, Sarkis Muradian en Emre Kose vielen geblesseerd uit en HBC scoorde nog 3-5. Jammer, maar we gaan gewoon lekker door. Ook na de eerste nederlaag.”