Fast & Furious in première in CineMeerse

21 mei 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Deze week presenteert CineMeerse weer een aantal nieuwe speelsfilm in haar zalen. Zo is er de première van Fast & Furious 6. Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson keren terug in het nieuwe deel uit de blockbuster franchise Fast & Furious. In het meest spectaculaire actie-avontuur tot nu toe, Fast & Furious 6, herenigen zij zich met de populaire castleden uit de vorige films: Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris "Ludacris" Bridges en Elsa Pataky. Ze worden bijgestaan door de bikkelharde nieuwkomers Luke Evans en Gina Carano.

Epic 3D (foto 2)

De animatiefilm Epic, een fantastisch avontuur van de makers van Ice Age en Rio, neemt je mee naar een verborgen wereld zoals je nog niet eerder hebt gezien!

Epic gaat over de aanhoudende strijd tussen goed en kwaad in het bos. Het Bladervolk wil hun verborgen wereld beschermen tegen de vernietigende Boggans. Als de tiener MK op magische wijze naar deze samenleving wordt getransporteerd zal ze moeten samenwerken met een bont gezelschap om hun wereld te redden - en die van ons??

Boven Is Het Stil (foto 3)

Boven is het Stil valt onder het kopje FilmArt en zal derhalve zonder pauze vertoond worden.

Helmer, een vrijgezelle boer van middelbare leeftijd, leidt een geïsoleerd leven met zijn oude en gebrekkige vader. De dagelijkse komst van melkrijder Johan, een robuuste man van Helmers leeftijd, is een lichtpuntje in zijn bestaan. Op een dag besluit Helmer het woonhuis op te gaan knappen. Hij bestelt een modern tweepersoonsbed en verhuist zijn vader naar boven. Als er dan ook nog een jonge knecht op de boerderij komt werken, lijkt Helmers leven voorgoed te gaan veranderen. Boven is het stil is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Gerbrand Bakker. De roman won vele nationale en internationale prijzen. Het boek is in meer dan twintig landen vertaald

The Haunting in Georgia

De makers van The Haunting in Connecticut zijn terug met het waargebeurde, angstaanjagende verhaal van de familie Wyrick.

Vanaf het moment dat Andy (Chad Michael Murray) met zijn vrouw Lisa (Abigail Spencer) en dochtertje Heidi (Emily Alyn Lind) verhuist naar een authentiek landhuis in Georgia, ziet Heidi verschijningen die haar ouders niet zien. Is het haar kinderlijke fantasie, een erfelijke afwijking uit de familiegeschiedenis of is er iets anders aan de hand? Een handje geholpen door Joyce (Katee Sackhoff), de open-minded zus van Lisa, ontdekt het gezin het huiveringwekkende mysterie dat ooit op deze plek ontstond. Een aangrijpend maar gestoord geheim vanuit het ondergrondse dat een dodelijke bedreiging is voor alles wat Andy en Lisa lief is.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie