‘Maak kortebaandraverij op Kruisweg van dichtbij mee’

27 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Met dank aan mannen als Bob de Leeuw, Ger Schönhage en Bert van Dooyeweerd mag het centrum van Hoofddorp zich zaterdag 13 juli opnieuw opmaken voor een kortebaandraverij. Wie het evenement van heel dichtbij wil meemaken, kan zich melden als vrijwilliger.

Een kortebaandraverij kan niet zonder paarden, jockeys, een korte baan, deelnemers en mensen die willen wedden. Maar ook niet zonder vrijwilligers en sponsoren die het evenement mogelijk maken. Bob de Leeuw en Hans Kas zijn op zoek naar beiden. Vrijwilligers die, bijvoorbeeld, willen helpen met opbouwen en afbreken, sponsoren die de derde editie van de kortebaandraverij op een deel van de Kruisweg financieel of ‘in natura’ mogelijk maken.

De kortebaandraverij is op een deel van de Kruisweg (het deel parallel van de doorgaande weg) tussen de Joannes de Doperkerk en hotel restaurant De Beurs bij de rotonde, een afstand van ongeveer driehonderd meter. De eerste start is om 13 uur en de prijsuitreiking staat gepland rond 18 uur. Het evenement zelf is overigens gratis te bezoeken. Voor meer informatie en/of aanmelden: Bob de Leeuw, (06) 15 61 72 16 of Hans Kas, (06) 28 20 49 71.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie