30 september 2013 om 00:00 Lokaal nieuws

Op donderdag 10 oktober a.s. wordt een inloopavond georganiseerd waar omwonenden en potentiële kopers kennis kunnen nemen van de ontwikkelingen aan de Wilgenlaan en Populierenlaan. De inloopavond vindt plaats in dorpshuis ‘De Olm’ aan de Olmenlaan 141 te Zwanenburg. Tussen 19.00 en 21.00 uur geven de ontwikkelaar en architect informatie over hoe de nieuwbouw eruit zal gaan zien en ontvangt u als eerste de verkoopinformatie.

Wilgenlaan 53 en Populierenlaan Het plan bestaat uit 13 in een hof gesitueerde eengezinswoningen op de plek van de huidige werkplaats van de firma KSB (Wilgenlaan 53) en 8 ruime appartementen aan de Populierenlaan. De nieuwbouw van beide plannen sluit aan op de bestaande omliggende bebouwing. Beide plannen bieden voor kopers nog volop keuzemogelijkheden voor eigen inbreng.

De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 103 m2 en beschikken over een voor- en achtertuin. De appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 63 tot circa 106 m2 en beschikken allen over zuidoost georiënteerde tuinen of terrassen.

Het project is een initiatief van Van Luling Vastgoed uit Aalsmeer. O.N.X. architecten uit Hoofddorp tekende voor het ontwerp. Wie de woningen gaat bouwen is nog niet bekend.

Wilgenlaan 47A Naast bovengenoemde plannen zullen eveneens 8 appartementen worden gerealiseerd in de huidige parketfabriek van de firma Schreuder. De fabriek is gelegen naast de huidige werkplaats van KSB en vormt een separate ontwikkeling binnen het geheel. In procedure bevinden beiden plannen zich echter in een gelijktijdig stadium waardoor de inloopavond wordt benut voor beide plannen. Daarnaast worden beide plannen uitgewerkt door één architectenbureau wat vele voordelen heeft.

U bent tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom om binnen te lopen! Voor vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u contact opnemen met Jon van Luling, tel. 0297 – 53 21 44 of per e-mail jon@vanlulingvastgoed.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie