Hoofddorp (zat) mist nog een killer

26 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Jelmer Lauw vond dat VSV halverwege de wedstrijd weinig in te brengen had gehad. "We gaan steeds beter voetballen, we creëren ook voldoende kansen maar het benutten van de kansen kan en moet gewoon beter. Met Fabian van Dooyeweerd hebben we een uitstekend aanspeelpunt in de spits. Stefan Zijlstra is op de weg terug na een blessure, hij zou bij ons de scorende man kunnen zijn.

Voor rust creëerden we zeker vier, vijf opgelegde kansen maar we wisten er niet een van te benutten. VSV kreeg een halve kans en die werd in de rebound wel verzilverd. Na rust was het een stuk minder, we vergaten een beetje te voetballen. Ik denk dat we nog een echte kans hebben gehad en uit een counter scoorde VSV 0-2. Ik verwacht dat we in de tweede helft van de competitie onze punten gaan pakken. En we krijgen sowieso nog een paar tegenstanders waar we de punten van moeten kunnen pakken."