Heropening Kruisweg zaterdag live op MeerRadio

9 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - MeerRadio verzorgt zaterdag 14 december live locatie-uitzendingen rond de heropening van de Kruisweg in Hoofddorp. Dat gebeurt door het team van het programma Meer in de Middag, vanuit de Glazen MeerRadio Oase aan de Kruisweg 1053. Die oase is helemaal van glas, zodat duidelijk te zien is hoe de radiomakers van 12 tot 18 uur aan het werk zijn.

Vanuit de Glazen MeerRadio Oase zijn er interviews met ondernemers en andere betrokkenen. Nicoline Takes doet als locatiereporter verslag van activiteiten elders langs de Kruisweg, waar heel de zaterdag feest wordt gevierd.

En er is volop muziek in Meer in de Middag.

De Glazen MeerRadio Oase staat vlakbij de Johannes de Doper-kerk. MeerRadio is te volgen via 105.5 FM, 106.6 FM of via kabel op 89.0 of www.meerradio.nl.

Meer in de Middag wordt gepresenteerd door Paul Bruines, Mart van Heden en Peter Melis.

In Meer in de Middag onder andere tuintips door Arjan Balkende, culinaire tips door Bert Konings en interieuradviezen door Mathilde Offringa. Het dierenasiel Haarlemmermeer kiest, net als iedere zaterdag, ‘Het Dier van de Week’ met als doel een geschikt baasje voor hem of haar te vinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie