Bridgeclub Bel Air eert haar kampioenen en gaat dan op vakantie

16 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op donderdag, 15 mei 2014 werd de slotdrive gespeeld bij de Bridgeclub Bel Air. Door loting waren de paren in drie lijnen verdeeld en men moest, naast het bridge letters verzamelen. Aan het eind van de wedstrijd ging een ieder aan de slag om met de gewonnen letters een zo lang mogelijk Nederlands woord te vormen. Henk Vledder werd als winnaar uitgeroepen met het woord NOTENKOEKENDOZEN.

Wilt u weten wat de andere deelnemers allemaal voor woorden hadden gevonden, kijk dan op onze site www.nbbclubsites.nl/club/6007.

In de A lijn werden Coen Hodzelmans en Roland v.d. Holst eerste met 62,50%. Ans Pieters en Jan Warmerdam pakten de winst in de B lijn met 65,63% en Riek en Gerard Hageman waren de andere deelnemers in de C lijn de baas met61,25%.

Na afloop van deze avond werden de kampioenen van het seizoen 2013-2014 gehuldigd.

Tine Posthuma en Irma v.d. Meer werden voor de zevende keer op rij Clubkampioen. Zij hadden 100 punten voorsprong op de nummers twee, Ans Pieters en Jan Warmerdam. Coen Hodzelmans en Ronald v.d. Holst werden met 357 punten derde.

Tine Posthuma en Irma v.d. Meer werden ook de kampioenen van de Topintegraalcompetitie met een gemiddelde van 62,81%. Dit was voor de derde keer op rij. Theresia v.d. Horst en Matthieu Lommerse werden met 55,74% tweede en ook hier werden Coen Hodzelmans en Ronald v.d. Holst derde met een gemiddelde van 55,29%

Met een score van 13 punten ging de slemprijs naar Tine Posthuma en Irma v.d. Meer en Ans Pieters en Jan Warmerdam. Vóór de laatste wedstrijd stonden Ans Pieters en Jan Warmerdam nog aan kop met 13 punten, maar tijdens het afspelen van een klein slem SANS (dat niet te halen was) verzaakte Helmie v.d. Berg, waardoor Irma v.d. Meer het slem haalde en er twee punten bij kreeg.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie