Winterland komt graag terug naar Hoofddorp

29 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - Het is na twee edities inmiddels wel duidelijk: Winterland en Hoofddorp kunnen het heel goed met elkaar vinden. De organisatoren achter de schaatsbeleving komen graag naar het middelpunt van Haarlemmermeer en de gemeente ziet in Winterland een prima stukje promotie van Haarlemmermeer in het algemeen en Hoofddorp in het bijzonder. Vervolgens is er nog een derde, niet onbelangrijke groep, en dat zijn de ondernemers, sponsoren en organisatiepartners. Freddy Scheffer, de grote man achter Winterland, is daar heel duidelijk over: "Ook zij zijn heel blij met Winterland. Daarom wordt het ook dit jaar zo'n mooi evenement."

De inzet van al die betrokkenen is, aldus de altijd gedreven Freddy Scheffer, een belangrijke reden waarom Winterland voor het derde jaar op rij een succes gaat worden in het centrum van Hoofddorp. Maar er is ook meer.

"We leggen hier namelijk niet alleen een schaatsbaan neer. We zorgen voor een complete winterbeleving. Met de locatie zo dicht bij het winkelgebied, dus makkelijk bereikbaar. Met het café-restaurant waar nu veel meer ruimte is gecreëerd om met familie, vrienden of zakenrelaties te genieten. Met de activiteiten voor de kinderen. En met een uitgebreid en gevarieerd programma op en rond de schaatsbaan. Vermaak, muziek, sportiviteit - het zal er allemaal zijn dit jaar. Elf weken lang, voor de deur van het raadhuis en voor de deur van het Cultuurgebouw."

Vervolgens, met gepaste trots in zijn stem: "Als in Amsterdam gezegd wordt 'kijk, daar kunnen ze het wel' dan mogen we toch best trots zijn op deze locatie. Met dank aan de gemeente, de ondernemers, de sponsoren, de Duursma groep die Winterland naar Hoofddorp brengt, en al die andere harde werkers die ervoor zorgen dat vanaf vrijdag 31 oktober het publiek hier kan genieten." In dit kader namen noemen doet hij liever niet, want elke sponsor zorgt ervoor dat Winterland een succes wordt. "Een groot woord van dank voor al die bijdragen is meer dan op zijn plaats."

Voor meer informatie over het programma verwijst hij naar elders in deze special en naar de site, want daar staat meer over de openingstijden, programmering, de IJsmastercup, Art2Rescue en andere activiteiten zoals de optredens van artiesten. "Het maakt het tot een mooi geheel. Een echte beleving, en daarom is het goed dat er zo'n Art2Rescue-actie is. "In één woord: fantastisch. Dat we hier op Winterland zo'n actie kunnen houden voor de Voedselbank Haarlemmermeer. Daar werken we graag aan mee."

Voor meer informatie over, zie www.winterlandhoofddorp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie