Het enige griezelig goede Wintercircus in het theater komt naar De Meerse

14 december 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - Internationale topartiesten vliegen metershoog door de lucht, zijn super lenig, knotsgek komisch en balanceren als de beste. Het is bijna griezelig, zo goed. En geestig, zo leuk! De gloednieuwe show van Wintercircus Martin Hanson is circustheater op z'n gekst. Wintercircus Martin Hanson is te zien op dinsdag 30 december om 13 en 16.15 uur in de grote zaal van De Meerse.

Traditiegetrouw ligt de piste in het theater maar deze keer wordt ook het theater in de piste gehaald: acrobaten, jongleurs en dressuur vormen onderdeel van een spannend verhaal. De artiesten lijken niets in de gaten te hebben. Maar dan slaat de klok twaalf… 'Griezelig Goed!' is een eigentijdse familievoorstelling, met livemuziek door een van de beste circusorkesten van Europa. Directeur Arlette Hanson heet u hartelijk welkom bij het enige echte circus in het theater, dat zorgt voor een sfeervolle ambiance en gezellig topspektakel.

Wintercircus Martin Hanson reist al voor het 36ste seizoen langs theaters in Nederland. Het heeft de afgelopen jaren een vorm van circustheater ontwikkeld met een zeer herkenbare eigen stijl, waarin klassiek en modern circus samensmelten tot een eigentijdse familievoorstelling. De nieuwste show vindt plaats in een verrassend nieuw decor, waardoor het theatrale nog beter tot zijn recht komt en er toch ruimte overblijft voor optredens met paarden, pony's en honden. Er werken artiesten van negen verschillende nationaliteiten mee: Rusland, Nederland, Frankrijk, Ethiopië, Denemarken, Spanje, Duitsland, Kenia en Tsjechië.

Deze winter heeft Wintercircus Martin Hanson ook een eigen 'Wintercircusschool' mee op tournee. Roos en Salim, het internationale Duo Musa uit de voorstelling, bieden één uur durende circuslessen aan. Een uur lang gaat het duo met de kinderen balanceren, doen ze acrobatische oefeningen en leren ze de kinderen verschillende Chinese jongleer kunsten. De kinderen krijgen les van échte artiesten en voelen zich ook voor even circusartiest, een unieke belevenis! De les (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar) start om 11:30 uur en vindt plaats in de kleine zaal van Duycker. De kaarten zijn te bestellen via de website van De Meerse, de les kan alleen bezocht worden door kinderen die ook een kaartje voor de voorstelling hebben.

De Meerse grote zaal

Dinsdag 30 december

Wintercircusschool - 11:30 uur (Duycker kleine zaal)

'Griezelig Goed!' - 13:00 & 16:15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie