Doe mee aan de actie " Nacht zonder Dak" op 24 september

29 augustus 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Beide kerken in Rijsenhout slaan de handen ineen en nemen initiatief om het plein van de Immanuel school in een grote krottenwijk te veranderen. We organiseren 'Nacht Zonder Dak', voor jong & oud; waarbij we in zelfgebouwde hutten van karton en plastic de nacht door gaan brengen. Met deze actie halen we geld op voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en India, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen.

Tijdens Nacht Zonder Dak kunnen de deelnemers genieten van een afwisselend programma. Door de Nacht Zonder Dak hebben jongeren & volwassenen de mogelijkheid om daadwerkelijk iets te doen voor jongeren die dagelijks op straat leven.

Tussen 18.00 en 19.00 hebben de deelnemers de tijd om hun slaapplek op te bouwen.

Om 19.30 is er een optreden van 4 HiM. Daarna zal er van 20.00 tot 21.00 een markt gehouden worden. Op deze markt proberen de deelnemers zoveel mogelijk spullen te verkopen en / of hun talent te laten zien. Trek uw mooie leren schoenen aan want misschien is er wel een schoenenpoetser aanwezig:)?

U bent van harte uitgenodigd om tussen 19.30 en 21.00 ons dorp en onze markt te komen bezoeken.

Mocht je je nog in willen schrijven, welkom. Meld je dan nu aan via de site http://www.nachtzonderdak.nl/rijsenhout/ actie Rijsenhout op 24 september) of via jeugdwerkrijsenhout@gmail.com !

Heeft u nog spullen om te verkopen, wij zijn er blij mee?

Ook dit kunt u via de site of mailadres doorgeven.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie