Opbrengst collecte Oranje Fonds bekend

30 juli 2017 om 00:00 Sport

De opbrengst van de Oranje Fonds collecte in Ouderkerk is bekend: € 1288,15, waarvan de helft gaat naar goede doelen in de provincie Noord-Holland. Rzkv Amstelgeuzen mag de andere helft houden.

De verzegelde collectebussen zijn geopend door de bank en het geld is geteld: de Oranje Fonds-collecte 2017 door leden van Roei-, zeil- en kanovereniging Amstelgeuzen in hun thuishaven Ouderkerk heeft totaal € 1288,15 opgeleverd. Rzkv Amstelgeuzen mag voor de helft van dit bedrag - € 644,08 - zelf een bestemming kiezen.

Marion Groen, secretaris van de Amstelgeuzen, is blij met deze mooie opbrengst: "De financiering van een nieuwe vierpersoonsroeiboot is vrijwel rond, maar daar moeten nog roeiriemen bij… Verder willen we graag wat reserves aanleggen voor onze toekomstige locatie - waarnaar overigens nog steeds wordt gezocht. Deze collecte was voor ons bovendien een manier om blijk te geven van onze maatschappelijke betrokkenheid. Dit kun je gerust een win-win uitkomst noemen."

Mede namens het Oranje Fonds dankt Rzkv Amstelgeuzen alle inwoners van Ouderkerk die door middel van hun gift hebben bijgedragen aan een betrokken en sportieve samenleving.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie