Groots benefietgala voor het Magic Art Center in Hoofddorp.

16 augustus 2017 om 00:00 Nieuws

Het Mac Benefietgala, een avond vol magische toppers.

Nederlands bekendste illusionist, Hans Klok, zal een showblok met een spectaculaire act verzorgen. Maar ook een aantal bekende vrienden zal een magische invulling aan deze bijzondere avond geven waaronder: Rob Molien (van Rob en Emiel) bekend van het theater en heel veel tv- programma's. Niek Takens, onlangs tweede bij het Europees kampioenschap in Blackpool en voor 2e maal Nederlands kampioen in de categorie 'manipulatie' 2017. Alfredo Lorenzo, supertalent en wonderkind. Hij was pas 12 jaar toen hij Jeugdkampioen van Nederland werd. Alfredo won onlangs nog de Grand Prix van Tsjechië.

Verder werken ook belangeloos mee: duo Ger Copper en Luc Elson, Martijn Martell, Roy & Justin Huiskens, Ray Graham, Bram Biesterveld en vele anderen De presentatie van deze galashow wordt verzorgd door Niels Houtepen, Michel van Grinsven en Luc Elson.

Het Magic Art Center mag ook voor de nieuwe generatie goochelaars niet verloren gaan. De kaartverkoop is gestart bij theater de Meerse. (www.demeerse.nl) Om het voor jong en oud mogelijk te maken de beste goochelaars van Nederland te ontmoeten is de prijs extra laag gehouden; 29,50 per persoon.

Voor meer informatie over het Magic Art Center www.magicartcenter.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie