Stadsterras Hoofddorp
Stadsterras Hoofddorp Jan Aukes

Corona of niet, stadsterras Hoofddorp keert dit jaar niet terug

27 april 2021 om 10:10 Overig

HOOFDDORP Hoe de coronabeperkingen ook uitpakken, er komt deze zomer geen groot terras op het Raadhuisplein. Nieuwe initiatieven zijn niet gewenst in verband met de bouwwerkzaamheden die op deze locatie naar verwachting in 2021 starten. 

Het stadsterras van Hoofddorp dat in 2019 werd ingericht, beviel zo goed dat de betrokkenen toen aangeven het volgende jaar een tweede editie te willen. “Het loopt prima. Je ziet veel blije gezichten en voor de ondernemers is het een leuke bijkomstigheid om meer gasten te kunnen hebben,” zei mede-initiatiefnemer Martin Langeveld destijds tegen HCnieuws.

Het Raadhuisplein in Hoofddorp werd sinds begin juli dat jaar omgetoverd tot één groot terras. De horecaondernemers van De Beren, Plein14 en Woodstone hadden de neuzen dezelfde kant op gezet en dankzij de coördinatie van Langeveld (bekend van MeerLive en Hoofddorp Culinair) had Haarlemmermeer er een aantrekkelijke uitgaansbestemming bij. Het telde 250 zitplaatsen, en een gedeelte waar de hele zomer leuke acts speelden. Er kon niet alleen worden genoten van een kopje koffie met wat lekkers of een alcoholistische versnapering, er was ook een uitgebreide menukaart met complete maaltijden (verzorgd door TwoChefs) en speciale drankjes van choco tot Moët & Chandon.

Het terras was tot en met september van woensdag tot en met zondag geopend tot 22.00 uur, maar als het gezellig werd bleef het langer open.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie