Foutenfestival Hoofddorp Pioniers in thuiswedstrijd

20 mei 2018 om 19:37 Sport/sport

HOOFDDORP Hoofddorp Pioniers heeft de gewonnen wedstrijd in Amersfoort geen goed vervolg kunnen geven in de thuiswedstrijd in Hoofddorp. Gingen de mannen van hoofdcoach Mervin Gario er in de uitwedstrijd op zaterdag nog met 1-6 met de winst vandoor, in het derde treffen in het drieluik werd een grote 6-12 nederlaag geleden.

De grote achterstand was al bereikt na de innings 3, 4 en 5 toen Quick Amersfoort mocht uitlopen van 0-3, naar 0-7 en zelfs 0-9. In de zesde inning kwamen daar nog eens twee punten bij zodat een complete afstraffing in 7 innings dreigde. Zover kwam het niet, want in inning 7 lukte het de Hoofddorpers toch nog vier keer te scoren. Tussenstand 5-12. Het werd uiteindelijk 6-12 doordat er in inning 8 nog één punt bij kwam.

Hoofddorp Pioniers staat nu 6e, op korte afstand van De Glaskoning Twins, HCAW en Quick Amersfoort. Donderdag begint het volgende drieluik tegen Silicon Storks uit Rotterdam dat met vier punten helemaal onderaan staat. Hoofddorp speelt alleen op zaterdag thuis, vanaf 13 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie