Twee trainers van MeerSquash aan het werk.
Twee trainers van MeerSquash aan het werk. Pr

‘MeerSquash op volle sterkte Eredivisie in

6 oktober 2021 om 11:12 Overig

HOOFDDORP Na maar liefst 85 weken zonder wedstrijden, als gevolg van de coronacrisis, komen de squashvrouwen en -mannen van ‘MeerSquash deze maand eindelijk weer in actie in de vaderlandse Squash Eredivisie.

De Hoofddorpse squashsters trappen het nieuwe squashseizoen op woensdag 20 oktober af met een thuiswedstrijd tegen adFox Squash Plus uit Doetinchem en treden vervolgens in de eerste seizoenshelft nog aan tegen Victoria Rotterdam (27 oktober), GC Biotech SquashTime (10 november), Houtrust Squash WoonCompany (17 november), Squash Almere (8 december), Keylane Squash Utrecht (5 januari) en Akro Squash Zwolle (19 januari).

In de hereneredivisie begint ‘MeerSquash op woensdag 27 oktober aan het competitieseizoen. De mannen spelen dan in eigen huis tegen naaste rivaal Victoria Squash.

De overige speeldata voor het eerste herenteam van ‘MeerSquash tot aan de ‘winterstop’ zijn: 10 november (uit tegen CS Drachten / Froconsur), 24 november (thuis tegen Houtrust Squash WoonCompany), 1 december (uit tegen Squash City Amsterdam), 15 december (uit tegen RIXAX Squash Almere), 5 januari (thuis tegen Labee Group / Squash Ridderkerk) en 26 januari (uit tegen Coulisse / Twente).

Bij de vrouwen voert Europees kampioene Nele Gilis de Hoofddorpse selectie aan. Naast de Belgische nummer 15 van de wereld, spelen ook Georgina Kennedy (PSA-51), Cristina Gomez (PSA-68), Marta Dominguez Fernandes (PSA-176), Natalie Grinham, Gabi Fritsche, Elfi Markus en Emme-Lotte Boon dit seizoen voor ‘MeerSquash.

Paul Coll is wederom de kopman van het eerste herenteam van ‘MeerSquash. De nummer drie van de wereld uit Nieuw-Zeeland speelt al weer voor het zevende opeenvolgende seizoen voor de Hoofddorpers en is sinds maart 2017 ongeslagen in de squasheredivisie. De Zwitser Nicolas Mueller (PSA-34), het grote Engelse talent Sam Todd (PSA-85) en routinier Dylan Bennett zijn nieuw in de formatie van ‘MeerSquash. Joe Lee (PSA-89), Mohammad Alsarraj en Bart Ravelli completeren de herenploeg.

Alle thuiswedstrijden beginnen om 19.30 uur en zijn gratis toegankelijk voor het publiek. Meer informatie over de squasheredivisie is te vinden op squasheredivisie.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie