Afbeelding
BuilDIY

Originele hobby’s die je moet uitproberen

24 februari 2022 om 07:22 Partnercontent

Nu corona steeds meer naar de achtergrond verdwijnt, staat je agenda weer vol met afspraken. Maar het is ook belangrijk om eens in de zoveel tijd een moment voor jezelf te nemen. Word jij niet zo enthousiast van de ‘typische’ hobby’s zoals fotografie, yoga en puzzelen? Dan is het tijd om een nieuwe, originele hobby uit te proberen. Van houten bouwpakketten tot kalligrafie, er zijn nog zoveel nieuwe bezigheden waar jij je in kunt verliezen.

Fotografeer een banaan of appel

Veel mensen komen tot rust tijdens fotograferen. Vind jij fotografie op zichzelf te saai? Geef het dan een originele, grappige twist. Zo kun je het een sport maken om elke keer een leuke foto te maken waar jouw favoriete fruitsoort op staat. Hoe grappig is het om een banaan in een trein te zien zitten, of een appel op een strandbedje? Je kunt uren plezier beleven aan het maken van de grappigste foto. Zorg er wel voor dat je het stuk fruit altijd bij je hebt. Misschien kun je zelfs een instagram account beginnen!

Zet een houten miniatuur in elkaar

Ben jij graag met je handen bezig? Kom dan tot rust tijdens het in elkaar zetten van een miniatuur Eiffeltoren, Grand Prix auto of draaimolen. Houten bouwpakketten zijn niet alleen leuk om in elkaar te zetten, je kunt daarna de miniatuur ook een mooie plek geven in jouw huis. Je zet zelf stap voor stap de kleine onderdelen in elkaar, waardoor je het miniatuur echt tot leven brengt. Pas op, het is een zeer verslavende hobby! Voor je het weet heb je een kast vol gave miniaturen in je woonkamer staan. Neem een kijkje bij het uitgebreide assortiment van BuilDIY en laat het bouwplezier beginnen!

Yoga met geiten

Yoga doen op een vreedzaam weiland waarin schattige geitjes rondhuppelen. Dat is nog eens wat anders dan gewoon yoga doen in een sportschool! Door de yoga oefeningen kom je tot rust en word je leniger, terwijl je tegelijkertijd geniet van de aanwezigheid van kleine geitjes. Dit is zeker een gouden combinatie! Ben je niet zo’n fan van geiten? Je kunt ook je oefeningen doen met honden, katten of zelfs paarden!

Kalligrafie

Heb je altijd al een mooi handschrift willen hebben? Pak dan kalligrafie op als jouw nieuwe hobby. Deze hobby is erg populair, aangezien je de materialen gewoon kunt kopen in knutselwinkels. De talloze instructievideo’s op YouTube helpen jou op weg. Word jij een ster in prachtig schrijven? Dan kun je er extra geld mee verdienen door prachtige oorkondes, brieven en uitnodigingen te creëren voor jouw klanten!  



Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie