VrijwilligersAcademie: Positieve Gezondheid

Lokaal Deel je nieuws

De VrijwilligersAcademie van de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer, onderdeel van MeerWaarde, organiseert speciaal voor vrijwilligers in Haarlemmermeer workshops en trainingen. Deze zijn veelal kosteloos te volgen. Op deze manier kan een vrijwilliger zijn vaardigheden ontwikkelen en het is ook een blijk van waardering voor alle inzet. 

Op donderdag 9 juni is er een workshop Positieve gezondheid. Positieve gezondheid is een benadering waarbij een betekenisvol leven van mensen centraal stelt (ipv ziekte) De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en het aanpassingsvermogen .

Tijdens de workshop krijg je inzichten in je eigen leven en hoe jij de tool van Positieve Gezondheid goed kunt gaan inzetten, bijvoorbeeld bij jouw vrijwilligerswerk.

Bij Positieve Gezondheid kijken wij, a.h.v. 44 vragen,  waar je nu staat in je leven en wat of wie je nodig hebt om een stap(je) te kunnen maken. De positieve gezondheidsmethode bestaat uit 6 pijlers  die allemaal even belangrijk zijn voor jouw gezondheid. 


Wil je weten hoe je Positieve Gezondheid kunt inzetten in je eigen leven en dat van de mensen waar jij je voor inzet? Bij deze workshop gaan wij samen op onderzoek wat je VERLANGEN is en wat of wie jij nodig hebt om (nog) veerkrachtiger in het leven te komen. Schrijf je in en blijf Positief Gezond!

Donderdag 9 juni

19:00-21:00 uur

Wijkcentrum Het Kattegat 

Kosteloos

Meer info of aanmelden: https://www.haarlemmermeervoorelkaar.nl/cursusaanbod/2644

advertentie
advertentie