Dennis van ‘t Land van Gromax Verhuur.
Dennis van ‘t Land van Gromax Verhuur. pr

Gromax Verhuur opent vestiging in Hoofddorp

3 september 2022 om 09:15 Zakelijk

HOOFDDORP Gereedschap en machines, eenvoudig en snel huren. Vanaf 5 september kan dit vanuit het gezamenlijke pand van Gromax Verhuur en Mastermate op de Robijnlaan 2 in Hoofddorp.

Mastermate is de technische groothandel voor bouwprojecten met vestigingen in 42 steden en opende in maart dit jaar haar deuren in Hoofddorp. Gromax Verhuur heeft het grootste verhuurassortiment machines en gereedschap in het Groene Hart en opent alweer de negende vestiging in de regio. Het is niet de eerste locatie waar de twee bedrijven samenwerken, ook in Hillegom zitten de twee bedrijven in hetzelfde pand.

        
Paul Wijhenke, Commercieel Manager van Gromax Verhuur legt uit waarom voor deze samenwerking is gekozen: “De combinatie van technische groothandel en de mogelijkheid om materiaal te huren op dezelfde locatie versterkt de service en het aanbod van beide bedrijven. Met de producten van de groothandel en de mogelijkheden voor het huren van materieel heeft de klant alles wat nodig is, op dezelfde locatie.”

Gromax Verhuur is een groeiende onderneming. Klantgerichtheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Met het grote assortiment, de service en flexibiliteit is Gromax een verlengstuk voor veel bedrijven.

Tegelijkertijd zorgen ze met kennis en advies dat particulieren als een professional te kunnen werken. Paul: “We staan bekend om onze langdurige klantrelaties en dat is niet voor niets. Van grote bouwbedrijven tot de ZZP’er om de hoek, we ontzorgen klanten met het snel en eenvoudig regelen van materieel, ook bij calamiteiten. Is het nodig om materiaal op locatie te brengen dan is dat geen probleem.”

Ook particulieren zijn van harte welkom bij Gromax. ledere machine, ook hoogwerkers, graafmachines en speciaal gereedschap, kan en mag door particulieren worden gebruikt. Er is deskundig advies en support waar nodig.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie