Vier vrolijke voorstellingen tijdens 3e Peuterfestival Haarlemmermeer

17 januari 2014 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het Cultuurgebouw staat zaterdag 25 januari helemaal in het teken van bezoekers van 2 tot 5 jaar. Van 9.30 tot 17 uur zijn er activiteiten voor de allerkleinsten, en zijn er vier vrolijke voorstellingen om naar te luisteren en te kijken.

In De Meerse begint om 9.30 uur de ‘Peuterparade Op de Noord- en Zuidpool’, een intense theaterbelevenis met beeld en geluid voor twee- tot drie-jarige en hun begeleiders. Om 11 en 14 uur wordt het feest Op de boerderij met Dirk Scheele. Gebaseerd op de gelijknamige televisieserie die vanaf september 2012 elke dag uitgezonden wordt op Nickelodeon en Kindernet.

Bij Pier K is om 15 uur de levendige dansvoorstelling ‘Kleur’ van Gaia Gonnelli. Twee dansers laten de kinderen ervaren dat schilderen een fysieke en dynamische actie kan zijn, en dat verschillende handelingen en bewegingen diverse vormen laten ontstaan op het papier.

Als afsluiter is om 16 uur ’Loet Moet’. Een interactieve voorstelling, vol met bekende liedjes die peuters in Podium Duycker mee kunnen zingen en waar ze op kunnen meebewegen.

Voor het gehele programma en het tijdschema van de dag zie de flyer op www.hetcultuurgebouw.nl. Kaartverkoop voor alle voorstellingen loopt via www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie