Ontdek de online Bibliotheek-app
Ontdek de online Bibliotheek-app Rechtenvrije foto

Ontdek de online Bibliotheek-app in de bieb en maak kans op een e-reader

14 oktober 2021 om 11:56 Lokaal Deel je nieuws

De app van de online Bibliotheek is vernieuwd! In deze app kunnen gebruikers zowel e-books als luisterboeken zoeken, lenen én direct lezen. De Bibliotheek Haarlemmermeer helpt bibliotheekbezoekers, bestaande én nieuwe gebruikers graag om de online Bibliotheek en deze app te ontdekken. Daarom is er op dinsdag 19 oktober een speciale lees- en luisterspot opgesteld in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale. Kom langs en maak kans op een e-reader!

Lees- en luisterspot
Laat je wegwijs maken en stel je vragen bij de lees- en luisterspot op dinsdag 19 oktober. We laten je de collectie van duizenden e-books en luisterboeken zien in de app, waar je met je bibliotheekabonnement toegang toe hebt. Ook kun je praktisch geholpen worden: met het downloaden van de app, het registreren voor de online Bibliotheek en het downloaden van titels. Ook is er ruimte voor andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek, zoals de TijdschriftenBieb, Jeugdbibliotheek.nl en online cursussen.

Win een e-reader
Kom langs bij de lees- en luisterspot op 19 oktober en beantwoord een aantal vragen over de online collectie. Uit alle goede antwoorden trekken we een winnaar die een gloednieuwe e-reader wint! De winnaar wordt bekend gemaakt op de website en social media kanalen van de Bibliotheek Haarlemmermeer.

Voor iedereen
Ook niet-leden zijn van harte welkom deze dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden die we als Bibliotheek bieden of heb je vragen over het afsluiten van een abonnement, dan helpen we graag.

Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie