Het nieuwe team is klaar voor de toekomst zo is te zien. Jennifer Delano  staat rechtsonder.
Het nieuwe team is klaar voor de toekomst zo is te zien. Jennifer Delano staat rechtsonder. PR

Free publicity bureau voor tech DelanoPR gaat verder als PRGoeroes

19 april 2022 om 10:25 Achtergrond Deel je nieuws

Na 10 jaar turnt DelanoPR haar merk om naar PRGoeroes. Hiermee breekt een nieuw tijdperk aan voor het PR-bedrijf dat zich richt op het genereren van free publicity voor zakelijke dienstverleners die positieve impact willen maken. Met een groeiend team van specialisten in free publicity weet founder Jennifer Delano steeds meer mooie merken aan zich te binden. 

In de afgelopen jaren verzorgde DelanoPR succesvolle campagnes voor merken als Prime Vision, Atomeus, Kanessa NFT, Red Panda Works, Succes met je Webshop, Toptaarten en GROWx. “Met veel plezier hebben wij ons voor deze ondernemers en bedrijven ingezet en dat zullen we ook zeker blijven doen”, licht Jennifer Delano, founder van DelanoPR, toe. Met extra inzet. Want om positieve impact voor haar klanten te blijven maken heeft Delano een team van specialisten om zich heen verzameld. Deze nieuwe richting vraagt om een duidelijke rebranding van het PR-bureau, DelanoPR gaat als PRGoeroes verder. Delano: “De nieuwe naam geeft beter weer dat er binnen het bedrijf gewerkt wordt met een team van experts in free publicity.”

PR met impact voor bedrijven die aan de toekomst denken

PRGoeroes heeft een wens voor een betere wereld. Daarom wil zij bedrijven die zich bewust bezighouden met thema’s zoals duurzaamheid, diversiteit, innovatie en technologie, een podium geven in de media. Het PR-bureau weet dat ondernemers het verschil kunnen maken en dat de toekomst van de wereld afhangt van bedrijven die het goede voorbeeld geven. Door de gouden schakel te zijn tussen de media en bedrijven, maakt zij met publicaties positieve impact. Bedrijven in Nederland of met een Nederlandse strategie die op zoek zijn naar free publicity kunnen op deskundige en enthousiaste aandacht van het PR-team rekenen.

Over PRGoeroes

Met een team van gepassioneerde high-end free publicity-specialisten, herkent PRGoeroes nieuwswaardige verhalen en krijgt zij het nieuws gepubliceerd. PRGoeroes functioneert met expertise, een passie voor het PR-vak en een droom van een betere wereld. Met kwaliteit en professionaliteit en hun andere kwaliteiten en talenten, zorgt zij ervoor dat bedrijven meer zichtbaarheid behalen waardoor zij geloofwaardigheid en autoriteit uitstralen in de media. Meer info: www.prgoeroes.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie