Afbeelding
Eigen foto

Mellow, een echte straatkater

5 mei 2021 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER De naam Mellow maakt zijn karakter wel waar. Het is een kat die ontzettend lay back is wanneer jij hem de rust en ruimte geeft. “Ook in jouw bijzijn kan Mellow heel rustig zijn en zelfs genieten van een kroelsessie wanneer hij jou vertrouwd”, vertelt de medewerkster van SDO. In het begin vond Mellow mensen maar niks en was dan ook ontzettend boos en bang op zijn verzorgers. Echter na zijn hart (maag) te hebben overwonnen lukt het sommige verzorgers goed om met Mellow contact te maken.

Mellow heeft een huis nodig waar mensen rondlopen die ervaring hebben met het socialiseren van een angstige kat. Mellow heeft echt potentie! En wij kunnen hem echt al aaien. Echter als hij je niet vertrouwd trekt hij zich terug en wilt hij niks van je weten. Je kan bij hem die vertrouwen winnen met voer. Het is alleen echt een project wat je aan gaat met Mellow.

“Wij zoeken voor Mellow een huis waar hij op den duur lekker naar buiten kan. Waar hij genoeg mogelijkheden heeft om zich eventueel terug te trekken en waar hij de rust en liefde krijgt die hij zo verdiend. Een huis waar geen katten, honden of kinderen rond hobbelen.”

Kort om: Een goud paleisje voor deze echte heer!

“Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie