Het dak eraf, tijdens de Noway Ride
Het dak eraf, tijdens de Noway Ride Richard van Nijkerk

3e editie Noway Ride, Rally voor het Goede Doel op zaterdag 1 juli 2023

14 maart 2023 om 21:59 Evenementen Deel je nieuws

Zaterdag 1 juli vindt alweer de 3e editie van de “NoWay Ride” plaats. Een jaarlijkse rally voor de regio Badhoevedorp en Zwanenburg vol plezier en uitdaging, waarbij wij zoveel mogelijk geld op willen halen voor een goed doel in onze regio. 

Voor de derde keer op rij alweer organiseert onze stichting de NoWay Ride. Een uitdagende maar vooral leuke rally voor jong en oud. Klassieke auto’s, vintage auto’s, cabrio’s, moderne sportwagens en elektrische auto’s zijn welkom. Met als extra categorie dit jaar de motoren!

Verantwoordelijk voor de professionele invulling is wedstrijdleider en route chef Frans van der Vliet. Hij is inmiddels begonnen met het uitzetten van de route. De opzet voor deze 3e editie is iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Er is een sportklasse (diverse kaartlees-systemen voor diegenen die echte competitie willen), een toerklasse (ingetekende route op de kaart, lekker toeren en genieten) en een speciale toerklasse voor motoren (met Garmin navigatie). De dag sluiten wij af op onze start- en finishlocatie in Badhoevedorp, met een drankje & hapje en een spetterend dansfeest met DJ & live muziek.

Meedoen dus! Vanaf heden kun je je equipe inschrijven op: https://nowayride.nl/inschrijven/

De kosten voor deze feestelijke dag per auto-equipe (2 personen) zijn € 295,- en voor de motor € 195,- (1 persoon). Dit is inclusief koffie, lunch, een goodie bag, rally-benodigdheden, gebruik van de rallycheck-app, een 3 gangen buffet en aansluitend dansfeest met live band. Uiteraard steun je met je inschrijving ook ons lokale goede doel. Op de website vindt u daarover meer.

Sponsoren & Donateurs zijn nog altijd van harte welkom om bij te dragen aan ons mooie evenement. Een dergelijk evenement is helaas niet mogelijk zonder de hulp van u, want met die bijdrage, de opbrengst van de inschrijving en de loterij kunnen we ons lokale goede doel steunen. Dus mocht u met uw bedrijf interesse hebben om een bijdrage te leveren aan dit evenement, dan kunt u ons via de mail info@nowayride.nl benaderen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie