Auto's rallydeelnemers
Auto's rallydeelnemers Tom Kok en Dave van Ham

2e editie NoWay Ride Rally op zaterdag 2 juli as.

11 april 2022 om 12:10 Lokaal Deel je nieuws

NoWay Ride 2022

Op zaterdag 2 juli as. zal opnieuw de “NoWay Ride Rally” gereden gaan worden. Deze is jaarlijkse rally in de regio Badhoevedorp/Zwanenburg staat geheel in het teken van plezier en het ophalen van zoveel mogelijk gelden voor verschillende goede doelen in de regio.

Voor wie bedoelt

De rally is bedoelt voor iedereen die in het bezit is van een sport of GT auto, een klassieker, een bijzondere of speciale auto, een cabrio of een elektrische auto. De opzet van de rally is natuurlijk competitief, maar de nadruk ligt wel op gezelligheid.

Route

Er zal er op zaterdag 2 juli 2022 gereden gaan worden volgens een door wedstrijdleider en route chef, Frans van der Vliet uitgezette route van ongeveer 210 kilometer door Noord-Holland over bijzondere wegen en langs interessante bezienswaardigheden. De start en finish is nabij restaurant Q-Beach in Badhoevedorp. De route is dit jaar nog meer gericht op “lekker rijden” en daarmee nog toegankelijker voor de wat minder ervaren equipes.

Goede doelen

Het doel van de rally is om naast de eerder genoemde gezellige dag, zoveel mogelijk geld op te halen voor de verschillende goede doelen. Middels het inschrijfgeld, sponsoren, donaties en een veiling van spectaculaire en nuttige items wordt geprobeerd de volgende goede doelen te steunen, namelijk door een bijdrage te doen voor de nieuwe paardenbak voor de Zorgboerderij De Badhoeve Badhoevedorp, een nieuw speeltoestel voor de Speeltuinvereniging Zwanenburg-West en voor het onderhoud van de diverse openbare AED-machines in Badhoevedorp.

Deelnemen

Het inschrijfgeld is € 295,- per equipe (twee personen) en daar zit onder meer de koffie, een lunch, een goodie bag, rallybenodigdheden, toegang tot de rallycheck-app, een driegangen diner en deelname aan de ludieke veiling bij inbegrepen.

Inschrijven kan vanaf nu via het inschrijfformulier op de site.

Sponsoren & Donateurs

Uiteraard zijn wij nog steeds op zoek naar sponsoren en donateurs. Een dergelijk evenement is niet mogelijk zonder de hulp van hen, want met die bijdragen en de opbrengst van de veiling kunnen we de goede doelen steunen. Dus mochten er bedrijven interesse hebben om een bijdrage te leveren aan dit evenement, dan kunnen ze ons via  de mail (info@nowayride.nl) benaderen. Wij zijn zelf ook actief aan het werven.

Dus zet zaterdag 2 juli 2022 alvast in de agenda, want het ziet er naar uit, dat er ook voor deze editie weer veel  belangstelling is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie