Nathalie van Dam doet al zeven jaar Tacoyo training: “Het is voor mij echt een momentje voor mezelf."
Nathalie van Dam doet al zeven jaar Tacoyo training: “Het is voor mij echt een momentje voor mezelf." pr

Tacoyo viert jubileum ‘Sporten voor je rust’

21 januari 2022 om 15:26 Overig

HOOFDDORP Sporten voor je rust? Ja, dat kan! Tacoyo staat voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met Stress en is uniek door de combinatie van inspanning en ontspanning. Je kunt de conditie-oefeningen goed volhouden, omdat er altijd een moment van rust volgt. Het is heel toegankelijk, omdat je de les op je eigen niveau kan meedoen. Niet voor niets is de jongste deelnemer 22 en de oudste 81. Met Tacoyo verbeter je zowel je mentale als je fysieke gezondheid, wat nu belangrijker dan ooit blijkt.


En dat bewijst zich, want 2022 is een bijzonder jaar voor trainer Nanette Elfring. Tacoyo by Elfring bestaat tien jaar. Vanaf februari start er een nieuwe lessenreeks van de body and mind conditietraining. En met de jubileumactie is beginnen leuker dan ooit: op vertoon van de advertentie in de krant krijg je 2 gratis proeflessen en bij inschrijving nog 1 les cadeau.
Nathalie van Dam doet al zeven jaar Tacoyo training: “Het is voor mij echt een momentje voor mezelf. Ik kom altijd met een voldaan gevoel thuis. Ik heb er veel lol in, voel me een stuk soepeler en fitter en merk dat mijn conditie vooruit is gegaan. Verder ben ik meer in balans en heb ik meer ruimte in mijn hoofd gekregen.”

“De bewustwording neem ik ook mee naar situaties buiten de les. Zo pas ik de ademhalingsoefeningen toe in stressvolle periodes. Het heeft me echt de lockdown door geholpen. En gelukkig gingen de lessen online ook door! De leuke muzikale afwisseling tussen ‘gouwe ouwe’ en nieuwe hits zorgen dat iedere les weer anders is. Het geeft soms net die extra boost om te knallen. Ik heb echt meerdere sporten geprobeerd, maar dit is de sport die bij mij past.”

Dus wil jij ook weer fitter en meer ontspannen worden? Doe mee op de donderdagavond in Gymzaal Zandloper - Zandbos (163) - Meer info bij Nanette Elfring (trainer): 06-37324261 -n.elfring@tacoyo.nl - www.tacoyo.nl. Sporten in de zaal doen we conform RIVM regels, maar je kunt ook online thuis meedoen als je dat wilt!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie