Leerlingen Thomas Versteeg (links) en Madelief Koudhoofd (rechts) overhandigden de cheque van ruim 3500 euro aan de dierenopvang.
Leerlingen Thomas Versteeg (links) en Madelief Koudhoofd (rechts) overhandigden de cheque van ruim 3500 euro aan de dierenopvang. Aangeleverd

Leerlingen Kaj Munk College steunen de dierenopvang

24 januari 2023 om 11:34 Overig

HOOFDDORP Leerlingen van het Kaj Munk College overhandigden vorige week symbolisch het bedrag dat bijeen is gebracht tijdens de kerstmarkt om Dierenopvang Haarlemmermeer te steunen. “De medewerkers van deze stichting zijn enorm blij met het mooie resultaat van deze actie”, laat Vincent van Tongeren, docent geschiedenis en mentor van het Kaj Munk College weten. “Het geld zal heel goed worden besteed. Voor ons als school was het fijn om na 3 jaar eindelijk weer eens een gezellige markt te kunnen organiseren met ouders, leerlingen en docenten.”

Op de Kerstmarkt waren veel producten te koop die door leerlingen waren ontworpen en gemaakt. Zo werden er houten lampen, zitmeubels - gemaakt van afvalhout -, houten kerstballen, zelfgebakken koekjes, wafels en pizza’s en nog veel meer te koop. Imker Eric van der Meer, van de Historische Tuin Aalsmeer, stond er met heel veel honing.

“We hebben in ieder geval heel veel plezier gehad op de kerstmarkt”, aldus een trotse mentor.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie